Verzend- en Retourbeleid

Wat zijn jullie verzendkosten?

Nederland

Wij hanteren een de standaard verzendkosten binnen Nederland van €5,95 per bestelling. Wij versturen via PostNL

 

Belgie

Voor bestellingen naar Belgie hanteren wij de standaard verzendkosten van €7,95 per bestelling. Wij versturen via PostNL

 

Duitsland

Voor bestellingen naar Duitsland hanteren wij de standaard verzendkosten van €7,95 per bestelling. Wij versturen via PostNL

*Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Mocht je bestelling te groot zijn om in een pakket te verzenden en wij meerdere pakketten moeten versturen dan worden de kosten voor deze extra pakketten niet in rekening gebracht.

 

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Onze producten worden na betaling binnen 3 werkdagen verstuurd. Zijn je items niet op voorraad dan nemen we contact met je op. We sturen je sowieso een mail als de pakketdienst je pakketje heeft opgehaald. Heb je haast? Laat het ons dan weten en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen!

 

Verzenden van pallet bestellingen

Pallets verzenden wij bij een minimale bestelorder van 60 dozen. Zorg ervoor dat het mogelijk is met een vrachtwagen op het opgegeven afleveradres te kunnen leveren. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de extra kosten bij het opgeven van een niet toegankelijk afleveradres. Deze extra kosten zullen doorberekend worden naar de klant.

 

Mag ik ook retour sturen?

Helaas kunnen onze producten niet geretourneerd worden. Omdat wij de kwaliteit van onze producten dan niet meer kunnen waarborgen.

 

Wat als er iets niet in orde is met mijn ontvangen bestelling?

Geen probleem, neem even contact met ons op en we kijken wat er aan de hand is en wat een goede oplossing zou kunnen zijn.

Reclameren kan alleen binnen 2 werkdagen na het afleveren van je bestelling.

© 2022 - 2024 Meringue Sisters wholesale | sitemap | rss